PRAZNIČNI LCHF RECEPTI ZA SLAŠČICE [brezplačna e-knjižica]

H koncu se približuje še eno leto. Decembrsko vzdušje nas spremlja na vsakem koraku in iz kuhinj diši po prazničnih dobrotah. Zakaj si ne bi praznikov polepšali s katero izmed odličnih LCHF slaščic?

LCHF sladice brez žit in dodanega sladkorja

Pred vami je brezplačna e-knjižica PRAZNIČNI LCHF-RECEPTI ZA SLAŠČICE Stašine fit kuhinje. Za vas sem zbrala 40 sladkih receptov, ki vas bodo razveselili, če tudi čez praznike sledite LCHF-prehrani ali iz drugih razlogov ne uživate žit in sladkorja.

LCHF recepti za slaščice brez žit in dodanega sladkorja

Zakaj slaščice LCHF?


Če se prehranjujete po načelih prehrane LCHF, je to verjetno vaš prehranski slog in ne kratkotrajna dieta. Morda vam je izziv pripraviti sladke dobrote, ki so lahko tako okusne, da drugi sploh ne opazijo razlike med navadnimi in LCHF slaščicami. Morda vam uživanja žit in sladkorja ne dopušča vaše zdravstveno stanje. Ali pa preprosto ne želite imeti občutka »napokanosti« in nebrzdane želje po »še«, ki se velikokrat pojavita, če uživamo preveč navadnih slaščic. LCHF slaščice namreč veliko manj vplivajo na porast krvnega sladkorja.

Iz srca vam želim lepe praznike. Naj vam prinesejo mir, druženje z najdražjimi in veliko majhnih pozornosti, za katere si v naglem ritmu življenja premalokrat vzamemo čas. Upam, da vam bodo recepti všeč.

S prijavo na naše e-novice samodejno prejmeš e-knjižico v PDF obliki. KLIKNI TU ⬇️ (POZOR: Če ne najdeš knjižice, v mailu preveri še kategoriji Promocije (Promotion) in Spam)

KLIKNI IN OCENI ČLANEK

Tvoja ocena šteje…

Sorodni članki

TOP izdelki po odličnih cenah


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja