Vtisi s sejma Dubai Muscle Show, Dubai Active & Industry

Končal se je največji letni dogodek na Bližnjem vzhodu s področja fitnesa in dobrega počutja, ki je vključujeval Dubai Muscle Show, Dubai Active in Dubai Active Industry.

Poleg ekipe Maxximuma je bilo v Dubaju prisotnih kar 36.010 obiskovalcev, kar je rekordno število.Prireditev, ki je v World trade centru potekala tri dni, bo zaradi velikega uspeha ponovno organizirana leta 2024 v Dubai Exhibition Centre v Expo City Dubai.

Dogodek je gostil 600 navdihujočih športnikov in vplivnežev s področja zdravja in fitnesa ter več kot 400 razstavljalcev iz 40 držav.

Obiskovalci so uživali v skupinskih fitnes delavnicah, tekmovanjih in seminarjih, srečanjih z znanimi športniki in izobraževalnih predavanjih.

Prvič je bil na tej prireditvi gost trenutni in petkratni zmagovalec Classic Physique Mr. Olympia Chris Bumsted. Med številnimi gosti so bile tudi legende bodybuildinga, kot so dvakratni Mr. Olympia Big Ramy in Dexter Jackson, 8-kratni Mr. Olympia Ronnie Coleman, 7-kratni Mr. Olympia Phil Heath, lanskoletni Mr. Olympia Hadi Choopan ter 3-kratni Mr. Olympia podprvak Kai Greene in številni drugi.

Na odru Dubai Muscle Talks so potekali intevjuji in gostujoča poziranja poznanih bilderjev.

V okviru sejma je potekalo tudi največje amatersko bodybuilding tekmovanje na Bližnjem vzhodu, Dubai Muscle Classic, kar je prispevalo k dinamičnemu vzdušju, pri čemer so bili zmagovalci okronani v različnih bodybuilding kategorijah.

Sam sem bil nad prireditvijo navdušen. Obiskal sem podobne sejme in prireditve po vsem svetu, med drugim večkrat Olympia Expo, Arnold Classic Expo, Arnold Classic Europe in FIBO pa moram reči, da je bila ta po številu razstavljavcev športne prehrane in prisotnosti poznanih bodybuilderjev z vsega sveta v samem vrhu.

Nekaj utrinkov s sejma

KLIKNI IN OCENI ČLANEK

Tvoja ocena šteje…

Sorodni članki

TOP izdelki po odličnih cenah


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja