Hvala za prijavo na e-novice!

Spoznajva se, preden nadaljujeŠ

Dobrodošel/a v naši Maxximum skupnosti!


Preden nadaljuješ s prebiranjem naših člankov na Maxximum Portalu, imam le še eno majhno, neobvezno prošnjo – izpolni obrazec.

Če me še ne poznaš, sem Gašper Grom – dipl. dietetik, strokovnjak na področju zdrave prehrane in fitnes navdušenec z več kot 20-letnimi izkušnjami. Svoje znanje, izkušnje ter številne trike in nasvete zelo rad delim na Maxximum portalu že od leta 2002.

Ker ti želim pošiljati le takšne vsebine, ki te dejansko zanimajo, te prosim, da izpolniš obrazec in mi na ta način sporočiš, kakšno vsebino želiš prejemati v svoj e-poštni nabiralnik.

Vsebine, ki jih objavljam na Maxximum Portalu, so namreč namenjene zelo široki skupini ljudi. Zelo rad pišem o hujšanju, LCHF prehrani, zdravem življenjskem slogu in o fitnes tematikah (fit & vitko telo, pridobivanje mišične mase ipd.).

Moja boljša polovica Staša Grom pa zelo rada ustvarja zdrave in okusne LCHF recepte – predvsem sladice, ki navdušujejo številne. Tako tiste, ki sledijo načelom LCHF prehrane (Low Carb, High Fat), kot tudi tiste, ki jih zanima zdrava prehrana in zdrav življenjski slog.

Občasno pa tudi pošiljam obvestila o popustih in novi ponudbi iz moje spletne trgovine Maxximum Shop. Če je še ne poznaš, Maxximum Shop je specializirana trgovina s prehranskimi dopolnili ter športno in zdravo prehrano, kjer se za vsakogar kaj najde. Odlikuje jo izjemna in pestra ponudba preverjenih ter kakovostnih izdelkov po odličnih cenah.