Evo čas za update. Počutje je fenomalno. Rad bi še dodal nekaj glede paleo prehrane. Jaz imam zelo slab imunski sistem (oziroma sem ga imel?). Konstantne streptokokne angine vsaj 2x letno. Posebej med zimo. V depresijo sem znal hitro past... Vse me je "zdelalo" vedno. Od kar sem 3-4 mesece na taki prehrani so vsi ti problemi izginili. Niti me ni to tako fasciniralo kot dejstvo, da nisem niti malo bolan. To je bomba od filinga, res. Že celo zimo normalno diham čez nos in nobenih bolečin v grlu ter podobnega sranja. Božansko :) Bi rekel, da je telovadba tudi pomagala pri zdravju ampak sem že prej telovadil (sicer ne tako intenzivno) in so ti problemi še vedno bili prisotni. Oče tudi že uživa ena 2-3 mesce iste obroke kot jaz. Shujšal je 10 kil in prav so mu hlače, katere je imel nazadnje oblečene par let nazaj. Kar pa je najbolj fascinantno je to, da več ne smrči. Mogoče se vam zdi smešno ampak mama je imela s tem konstantne probleme. Tudi ko je imel že manj kil v preteklosti, je še vedno smrčal. Zdaj pa se je kar na 1x ustavilo. Tudi mama opazi več energije v službi in ni več tistih "jao ker dan. Glava me boli, spizdite vsi" dnevov, od kar uživa tako hrano. Ful sem srečen, da jima to ugaja.
Od prejšnjega tedna sem pridobil 0,5kg, kar mi je kul. V ogledalu sicer ne zgledam več tak "zrezan" (ali pa se to samo meni zdi, ker tehtnica kaže še vedno pod 11% body fata). Tako da je ta suficit definitivno pomagal. Bomo dalje delali tako in spremljali :) Aja sem pa si zmeril body fat s kaliprom. Sprobal sem vseh 5 al 6 enačb ko so na oni strani in zmeril vse dele telesa ene 2-3x. Pri nekaterih enačbah dobim nore rezultate (okoli 2-3% pa take fore). Pri enem pa sem dobil 8%, kar se mi je zdelo edino normalno ampak močno dvomim da imam samo 8% body fata. Pač ne smeš se s tem preveč obsesirati pa je vse kul :)
Drugi teden začnem z push/pull rutino treninga. Mislim da je precejšnja nadgradnja z tega začetniškega sistema. Upam da mi bo uspelo :D
Skozi teden mi je uspelo narediti tudi mandljevo maslo, katero sem uporabil pol pri palačinkah in proteinskih čokoladicah. Neverjetno dober okus :) Naredil sem si tudi sardinin/tunin namaz. Njami