Ulčk
Starost: 18let
Višina: 172cm
Teža: 65kg
Prehrana: Zadnjih 5 let sem vegetarijanka (jem jajca, mlečne izdelke, ribe, drugih vrst mesa pa ne.) Ne toliko zaradi prepričanja, ampak bolj zaradi okusa, ki mi že od nekdaj enostavno ne paše. Zaradi tega pazim na zadosten vnos beljakovin in predvsem vitaminov B in D, ki ju večinoma najdemo v mesu. Uporabljam dodatke Whey, Omega3, One-a-day, občasno tudi Fitburner in na daljših tekih Accel gel. V nadaljnih postih bom zapisovala konkretne jedilnike.
Šport: Od nekdaj sem se veliko ukvarjala s športom. Očitno še nisem ena tistih generacij, ki je dneve zabila pred računalnikom. V OŠ sem trenirala atletiko, bila precej uspešna. Šprint 60m, skok v daljino, štafeta 4x100m. S prehodom v SŠ, kjer nismo imeli (še vedno nimamo) stadiona in kjer me je ubijala monotonosti športne vzgoje, sem nehala trenirati. 1 letnik je minil v slogu tipične pubertetniške lenobe. Nato sem ponovno začela s tekom-tokrat na daljše razdalje. Najprej 1x tedensko po 8km. Nato 2x tedensko. Kmalu se je mesečno število kilometrov povzpelo nad 100. Danes jih pretečem med 130 in 170. Poleg teka, ki mi predstavlja nek užitek, pobeg, se ukvarjam tudi s turnim smučanjem.
Približno 1x tedensko plavam, v poletnih mesecih kolesarim. Vsebolj me vleče v triatlon.
V fitnes ne hodim, delam pa doma vaje z lastno težo.
Namen tega dnevnika je vprašati za kakšen nasvet, izvedeti kaj o tem in onem, dobiti konkretno kritiko, predvsem pa želim z vami deliti svoj "lifestyle". :)