Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

 
FB skupina FB skupina 2
 
Danes je To jun 22, 2021 03:03

18. Arena mladih bo 26. In 27. januarja aktivirala vse mlade

<< x

Grom

Uporabniški avatar

Šefe

Vnosov: 63980

Pridružen: Če sep 23, 2004 18:35

Odgovor To jan 23, 2018 11:58

18. Arena mladih bo 26. In 27. januarja aktivirala vse mlade

Že 18. Arena mladih bo 26. In 27. januarja aktivirala vse mlade!
V Marmorni dvorani (B) na Gospodarskem razstavišču bo 26. in 27. januarja od 9. do 18. ure potekala že 18. Arena mladih, prireditev, ki bo mladim ponudila različne informacije, priložnosti in ideje za aktivno preživljanje prostega časa. 18. Arena mladih bo polna smeha, zabave, dobre hrane, idej za športne aktivnosti, druženja ob video igrah, plesa in dobre glasbe. V sosednji dvorani pa bo istočasno potekala tudi Informativa, sejem izobraževanja in poklicev, ki bo predstavila možnosti izobraževanja , na voljo v Slovenji in tujini ter ponudila 790 delovnih mest.

NA SEJEMSKIH PROSTORIH OBILO AKCIJE
V okviru Arene mladih se bodo predstavila društva, organizacije in podjetja, povezana z aktivacijo mladih, in sicer Mladinski svet Slovenije, Študentska organizacija Univerze v Ljubljani, mreža L'MIT , Študentski svet stanovalcev in prostovoljna organizacija Slovenska Filantropija. Skupaj s Slovenskimi železnicami se boste mladi lahko zapeljali po lepotah Slovenije, drugod po svetu pa vas bosta popeljala Kompas Young in Collegium. Da boste mladi finančno preskrbljeni bosta Adecco in E-študentski servis predstavila vrsto možnosti za delo in vam podala vrsto koristnih informacij. Dekleta, ki rada poskrbijo za svojo zunanjost boste koristne informacije in izdelke našle pri Avonu, Healthyskinu in Tuš drogeriji, fantje pa si boste ta čas na prostoru Gaming.si oddahnili in tekmovali v igri FIFA. Za lačne želodčke bo poskrbel D'burger, E-hrana vam bo olajšala naročila, pri Coca-Coli in Barcaffèju pa bodo delili brezplačne vzorce, da pa boste vse te kalorije lahko porabili, vam bo svetoval Maxximum. Za informacije o varni udeležbi v prometu obiščite razstavni prostor AMZS, nato pa na Mynight preverite kam se lahko odpeljete na večerni koncert. Ogledali si boste lahko tudi Najlepši park v Ljubljani, ki ga pod okriljem Javnega holdinga Ljubljana pripravlja Mestna občina Ljubljana. Lahko boste sedli v senco v Knjižnici pod krošnjami, se zabavali z Mrežo mladinskih centrov Ljubljana, našli kakšno kulturno prireditev zase v Mestnem gledališču ljubljanskem ali Slovenskem mladinskem gledališču, športali skupaj s Športom Ljubljana in še in še.

Prvič na Areni mladih se bodo v t. i. showroomu spletnih trgovin predstavile tudi spletne trgovine, kjer boste mladi lahko izdelke spoznali prvič v živo.

PESTER SPREMLJEVALNI PROGRAM
Bogat in aktiviran program bo potekal tudi na Areninem odru, ki bo gostil prave slovenske hip hop senzacije – ambasadorje Arene mladih the Artifex, Nipkeja, Challeta Salleta in Trkaja ter stand up komika Klemna Bučana in Martino Ipša. Poleg programa bodo potekale bogate nagradne igre, za zamuditi pa nista niti predavanji ozaveščanju o posledicah rabe alkohola med mladimi skupaj z Drogartom, dietetik Gašper Grom pa bo na predavanju z Maxximumom predstavil ABC prehrane oz. dieto LCHF.

INFORMACIJE ZA MLADE TUDI NA PRISTOJNEM MINISTRSTVU ZA DELO
Skozi celotno prireditev bodo na vprašanja mladih odgovarjali tudi predstavniki Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Zavoda RS za zaposlovanje in Inšpektorata za delo, s katerimi se boste lahko pogovorili o vsem, kar vas zanima glede programov zaposlovanja za mlade, štipendij, študentskega dela, na kaj biti pozoren ob sklenitvi pogodbe o zaposlitvi, o varnem delu in še kaj. V petek ob 14. uri pa bo za pogovor na voljo tudi ministrica dr. Anja Kopač Mrak.

INFORMACIJE O IZOBRAŽEVANJU IN ZAPOSLOVANJU
Poleg zabavnega programa Arene mladih te čaka tudi t. i. vseslovenski predinformativni dan Informativa, ki ti bo predstavil raznolike možnosti izobraževanja, na voljo v Sloveniji in tujini. Predstavljajo se ti višje in visoke šole, vse štiri slovenske univerze z vsemi svojimi fakultetami ter možnosti izobraževanja, štipendiranja in dela v kar devetih državah po svetu.

HITRI RAZGOVORI Z ZAPOSLOVALCI - VEČ KOT 790 DELOVNIH MEST
V okviru Informative bo potekal tudi projekt zaposlovanja mladih - Moja prva zaposlitev. Mladi boste na skupnem razstavnem prostoru v dvorani Kupola (A2) lahko stopili v neposreden stik z delodajalci, ki nudijo skupno kar 790 zaposlitev, štipendije, praktična usposabljanja, projektno in študentsko delo ter prvo zaposlitev. Zaposlitve bodo ponujali Cosylab, d. o. o., Gostol – Gopan, d. o. o., Nova Gorica, IsKraemeco, d. d., Kolektor, Lidl Slovenija, d. o. o., k. d., LTH Castings, d. o. o., Smart Com, d. o. o., informacijski in komunikacijski sistemi ter Slovenska vojska. Podjetja bodo ponujala zaposlitve s področij elektrotehnike in elektronike, IT-ja, proizvodnje, vodenja in svetovanja, gradbeništva, arhitekture, strojništva in metalurgije, fizike in drugih tehničnih področij, gostistva in turizma ter vojaškega usposabljanja.
Vabljeni na moje spletne strani: www.gaspergrom.com
<< x

Grom

Uporabniški avatar

Šefe

Vnosov: 63980

Pridružen: Če sep 23, 2004 18:35

Odgovor Pe jan 26, 2018 09:28

Re: 18. Arena mladih bo 26. In 27. januarja aktivirala vse m

Maxximum na 18. Areni mladih 2018


Slika
Vabljeni na moje spletne strani: www.gaspergrom.com
<< x

Grom

Uporabniški avatar

Šefe

Vnosov: 63980

Pridružen: Če sep 23, 2004 18:35

Odgovor So jan 27, 2018 21:00

Re: 18. Arena mladih bo 26. In 27. januarja aktivirala vse m

Danes sem imel v okviru prireditve Arena mladih na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani pred številni publiko predavanje na temo ABC LCHFja. Hvala vsem za obisk predavanja, številna vprašanja po predavanju ter seveda tudi obisk naše stojnice po prireditvi.


Slika
Vabljeni na moje spletne strani: www.gaspergrom.com

Vrni se na Mi obveščamo vas

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


 
FB skupina FB skupina 2
 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
.