Odgovor Če okt 30, 2014 21:49

Delavnica feel-good KUHINJA DOBREGA POČUTJA

Delavnica feel-good.si KUHINJA DOBREGA POČUTJA - Martinovo po naše 8. 11. 2014 v Ljubljani
Bi si želeli:
• spoznati pravi pomen besedne zveze »zdrava prehrana«,
• znati varčno izbirati ustrezna živila,
• priti do dna mitom o maščobah, soli
, holesterolu,
• razumeti vlogo prehranskih dopolnil,
• vedeti več o prehranskih netolerancah in alergijah,
• naučiti se pripraviti obroke zase in družino po Feelgood načelih in
• preživeti tri ure v sproščenem in prijetnem vzdušju ter ob tem pokusiti štiri nove jedi?

Vabimo vas na drugo iz ciklusa delavnic Feelgood kuhinje dobrega počutja.
Ker je pred vrati Martinovo, bomo na delavnici pripravljali jedi v tem duhu, seveda skladno s smernicami in načeli Feelgood prehrane. Namignemo le, da ne bo manjkalo zelje in kakšna slastno ptico bomo tudi ulovili za v naše nove jedi

Delavnica bo prodajnem salonu Gorenje Studio d.o.o. na Brnčičevi 39 v Ljubljani, kjer domuje Feelgood Kuhinja dobrega počutja. Vodila jo bosta Vesna Milenković in Mario Sambolec.

Zveni slastno in zanimivo, mar ne?

Cena delavnice je 45 eur na osebo in vključuje DDV.

Prijavite se na >> http://goo.gl/XKWTGe.

In pohitite, število mest je omejeno.

Pri Feelgood ostajamo zvesti našim trem osnovnim prehranskim načelom:
»Jejmo pravo hrano« ali načelo »Hrana proti antihrani«
Hrana je vse, kar lahko naberemo, pridelamo, izluščimo ali ulovimo. In to so štiri Feelgood skupine hrane. Če spada živilo na našem krožniku v katero koli izmed zgoraj naštetih skupin, obstaja velika verjetnost, da je dobro tudi za nas.

»Vsak obrok je BMV« ali načelo »Feelgood BMV«
Beljakovin na bi bilo v naši prehrani toliko, da si telo uspešno opomore ter vztrajno napreduje; maščobe potrebujemo v takšni količini, da smo siti in polni energije; vlaknine ali – povedano drugače – najboljše iz rastlinskega sveta, pa zaokrožijo vsak naš obrok.

»Hrana naj bo HOP« ali načelo »Hitro, Okusno in Poceni«
Da bi postavili obe prejšnji načeli o pravi hrani in trojčku BMV v kontekst in naravnali smer k dolgoročnemu rezultatu, spremembi navad in izboljšanju zdravja, naj bo vsakodnevna prehrana posameznika sestavljena iz skrbno izbranih sestavin, pripravljena hitro in okusno ter hkrati cenovno sprejemljiva.

P.s. Za pokušino z vami delimo še nekaj utrinkov iz prve delavnice >> http://goo.gl/ZLrvkM

Slika
Vabljeni na moje spletne strani: www.gaspergrom.com