Odgovor Po dec 28, 2015 11:15

Moj načrt dodatkov prilagojen trenutnemu cilju

V prihodnjih dveh mesecih je moj cilj spucati v 0. Zato je temu poleg prehrane seveda prilagojen tudi plan dodatkov.
Takole je videti moj dnevni načrt dodatkov:

Običajno treniram zjutraj na tešče, ampak pred tem obvezno spijem dve merici novega Maxximum Mind&Muscle boosterja. Do izdelka sem prišel s testiranjem različnih substanc v različnih razmerjih na sebi in drugih in je res učinkovit v smislu boljšega treninga.

http://www.maxximumshop.si/misicna-masa ... ster-450-g

Slika


Če imam trening kasneje potem novi Maxximum Mind&Muscle Booster vzamem kasneje. Namesto njega pa zjutraj Maxx Burner, ki je za mene po sestavi eden top Burnerjev na trgu. Vsebuje le tisto, kar red deluje in to v pravih razmerjih in kombinaciji. Običajno sem zaužil po tri odmerke dnevno. Zjutraj, sredi dneva in popoldan. Vedno 30 minut pred obrokom ali 30 minut pred treningom. Odmerek vedno stopnjujem. Pričnem z eno kapsulo na odmerek in s časom večam do tri kapsule na odmerek (tedensko).
Sedaj ko imam pred treningom novi Booster seveda en odmerek izpustim na dan ko imam trening, kar je skoraj vsak dan. Tudi novi Booster pomaga kuriti maščobo.

http://www.maxximumshop.si/hujsanje/i_2 ... 120-kapsul

SlikaTik pred treningom si zmešam Maxximum BCAA v prahu (5 do 10 g) in nekaj HMBja v prahu (okoli 2 g). To pijem pred in med treningom.

http://www.maxximumshop.si/misicna-masa ... don-750-ml

http://www.maxximumshop.si/misicna-masa ... 3000-100-g

Slika Slika
Takoj po prvem obroku imam 10 g omega 3 maščob. Ko je obdobje normalno uživam Fit omega 3 kapsule, ker imam imam kot dodatek običajno med 2 do 4 g omega 3 na dan. Sedaj ko grem v ekstremno in hitro izgubo maščobe pa sem prešel na olje. Tako je veliko lažje zaužiti količino, ki jo želim. Drugi odmerek 10 g dodam k obroku zvečer.

http://www.maxximumshop.si/vitalnost/i_ ... -pomaranca

SlikaObvezno dodajam tudi vitamine in minerale. Najraje kar celotno formulo, kot je One a day. ( kmalu pride tudi Maxximum verzija). 1 tableta pri večernem obroku je vse kar potrebujem razen vitamina C, ki ga dodajam ekstra.

http://www.maxximumshop.si/vitalnost/i_ ... 100-tablet

Slika


Vitamin C dodajam kar v kombinaciji z MSMjem, ki jo v prahu dobim v izdelku BTN USA MSM+vitamin C. Izdelek se mi je izkazal super pomoč pri regeneraciji po treningih, delovanju imunskega sistema, preprečevanju bolečin v sklepih itd..

http://www.maxximumshop.si/vitalnost/i_ ... in-c-150-g

Slika


Občasno tik pred spanjem dodam HGH Night, ki mi omogoča boljšo regeneracijo.

http://www.maxximumshop.si/vitalnost/i_ ... -60-kapsul

Slika
Vabljeni na moje spletne strani: www.gaspergrom.com