kaj pomeni prevelik ketabolizem? to tudi obstaja?
pri meni po enem mesecu na postavi in kilaži ne opazim prav nobene vidne razlike, centimetri ostajajo enaki. priznam pa, da zna biti, da premalo pojem, ker mi je na čase težko pojesti toliko, kot naj bi - včeraj npr. sem pojedla zjutraj omleto iz enega jajca in nekaj mletih lešnikov + maslo, potem zelenjavna juha + maslo raztopljeno v juhi (to je bila kar velika skodela in ene pol velike žlice masla). potem 2 pečeni jajci in 4 rezine slanine in na koncu, ko sem prišla zvečer domov po celodnevnem norenju še ene 70g lešnikov in košček 70% čokolade. Vmes sem spila še eno kavo s kokosovim maslom in res samo požirkom smetane (vem, da nebi smela, ampak kave ne spravim dol brez tega požirka, čeprav sem to res dala čisto na minimum in je edini mlečni požirek na dan - še omejila sem pitje kave na samo eno, ker nebi smela mlečnih izdelkov...) + 2x omega 3 (po katerih se mi spahuje, za znort) + alge.
grešim NIČ (v enem mesecu sem pojedla točno 2 koščka tiste čokolade), res sem pridna pri izbiri živil, pa nimam občutka, da sem na pravi poti. do 3. nadstropja me pečejo noge in nimam nobene energije, da bi pričela z vadbo. vse kar sem do sedaj pridobila je zadah, ko me na en meter folk zavoha

nekaj se mi zdi delam narobe, ne vem, če se iz mojih zapisov da razbrati kaj, ampak priznam, da vztrajam samo zato, ker vem, da je to dobro zame, za moje telo in za moje zdravje... hrane res nisem navajena tehtat in jem po občutku lakote, to pa res. in za vikend, ko imam čas za pripravo, jem morda bolj primerno in več.