Barbarina hvala :) Tudi za komentar o poročni sliki. Sva imela takšno sproščeno gasilsko poroko (v allstarkah) in res vrhunsko fotografinjo, ki je naredila kar nekaj top slik. Nekaj jih ima celo javno dostopnih na njeni spletni strani, če koga firbec
klikfrutabela tnx :)
Današnja objava bo kar obširna, ker sem dolžna poročanje za nazaj..
Najprej naj povem, da sem Gašperja prosila, če mi lahko pošlje ponovno
BioTechov Casein z okusom vanilije, ker mi je ful dober. Ni me poslušal, poslal mi je
BioTech Casein Double Chocolate. In niti malo mi ni žal, ker je res vrhunskega okusa!! mmmm, odličen je!

Dan 46/120Jedilnik:
Obrok 1: 2x jajce, 30g lešnikov,
BioTec Super Fat Burner, BioTech VitaminC, BioTech One-a-day, BioTech Omega3Obrok 2: 30g
BioTech Casein, 60g sladke smetane
Obrok 3: 120g govedine, 150g jajčevca+rukola, žlica olivca
Obrok 4: 120g tune, 150g bučke, 50g riža, 1x jajce, 2x žlica olivca,
BioTech Omega3, BioTech VitaminCObrok 1 (borovničke so samo za okus):

Obrok 3:

Dan 47/120Jedilnik:
Obrok 1: 2x jajce, 30g lešnikov,
BioTec Super Fat Burner, BioTech VitaminC, BioTech One-a-day, BioTech Omega3Obrok 2: 30g
BioTech Casein, 60g sladke smetane
Obrok 3: 130g svinjske ribice, 150g jajčevca+bučke,2x žlica olivca
Obrok 4: 250g jeter, 100g krompirja, 200g cvetače, 60g kisle smetane, žlica olivca,
BioTech Omega3, BioTech VitaminCObrok 4:
Dan 48/120Obrok 1: 2x jajce, 30g lešnikov,
BioTec Super Fat Burner, BioTech VitaminC, BioTech One-a-day, BioTech Omega3Obrok 2: 120g lososa, 150g paradižnika, žlica olivca
Obrok 3: 30g
BioTech Casein, 30g makadamij
Obrok 4: 250g jeter, 100g krompirja, 200g cvetače, 60g kisle smetane, žlica olivca,
BioTech Omega3, BioTech VitaminC Obrok 2:
Trening:Ker je zunaj bilo ponovno obupno mrzlo+strašen veter, sem trening naredila v varnem zavetju doma. Delala sem ga na tešče, izgledal je takole:
Pred treningom 1x BioTech Super Fat Burner + 10g BioTech BCAA (z okusom jabolka so tako dobri, da bi imela vsak dan treninge samo da spijem to čudovito zadevo haha)
1. 100x air squat z 12kg kettlebellom (25+25+15+20+15)
2. 10x burpee
3. 100x alt.lunge z 3,5kg db v vsaki roki (30+30+20+20)
4. 10x burpee
5. 30 sec plank
6. 50x 12kg kettlebell oh swing (25+25)
7. 10x burpee
8. 30 sec plank
9. 30x chair dips
10. 10x burpee
11. 30 sec plank
12. 1 min smučarska drža (definitivno ni vaja za na konec, kako mi je pretreslo noge hahaha)
Tašča me je razveselila s čisto svežim domačim maslom, mmmm, božansko! (verjetno ena redkih, ki se lahko pohvali z res kul taščo:P)
Dan 49/120 (5.4.2015)Prišel je dan, ko so bile na vrsti velikonočne dobrote, dan, ko si nisem na gram merila mojih obrokov in dan, ko sem se kar tresla od veselja, ker sem v jedilnik lahko dodala
SUKRINOVE dobrote!!! 
Obrok 1: 2x jajce, šunka, hren,
2x Sukrin brodmix, maslo,
BioTec Super Fat Burner, BioTech VitaminC, BioTech One-a-day, BioTech Omega3Obrok 2: 120g govedine, 150g bučk, žlica olivca
Obrok 3: 30g
BioTech Casein, 60g sladke smetane,
2x Sukrin Cakemix muffin <3
Obrok 4: 1xjajce, hren, 120g šunke, maslo,
1x Sukrin Brodmix, 2x Sukrin Cakemix muffin <3, BioTech Omega3, BioTech VitaminC
Obrok1:

Večer prej sem se spravila k izdelavi
sukrinovih dobrot in se radovedno spraševala kakšen okus bodo imele.
Radovedno sem odprla
Sukrin Brodmix, ugotovila, da je kar zraven priložen priročen pekač, v katerem spečeš kruhec in da je priprava izjemno enostavna. Kaj češ lepšega :) In to še ni vse, še zelo dober je po vrhu vsega.
Brodmix je res kul :)

Tudi navodila za
Sukrin Cakemix niso nič kaj bolj komplicirana. Vzela sem polovico vsebine in se odločila, da bom naredila muffine. Ampak da ne bo dolgočasno, sem se malo poigrala. Iz mase sem dobila 8 lepih muffinov. Dva sem naredila čisto navadna-po receptu. Dvema sem dodala surov kakav (ponavadi uporabljam 100% kakav od planetbio, pa sem ga zdaj prvič vzela v roke in prebrala deklaracijo. Vsebnost hidratov nekje 50g/100g! Je to možno?? Ker imamo doma še hoferjev surov kakav, preberem deklaracijo še tam, hidrati nekje 10g/100g. Seveda sem uporabila hoferjevega, ki je ene 5x cenejši in očitno moji dieti dosti bolj ustreza). Enemu sem dodala malo malin. Enega sem naredila mešanega - temno in svetlo maso. V celotno maso sem dodala še 10g Sukrin eritritola (5g bi bilo čisto dovolj, ker so res bili sladki). Kaj naj rečem? Enostavno - božanski so bili. <3 Še zdaj se mi cedijo sline če samo pomislim na njih

Dan 50/120Nedeljsko pretiravanje s hrano sem obžalovala v trenutku, ko se je bilo treba zjutraj postaviti na tehtnico.
Masa: 57,8kg
Obsegi so bili enaki kot prejšnji teden.
Pokazalo je torej več kg kot teden prej :) (Pa nič hudega, danes je kazalo že 57,3kg, tisti višek hrane se pač pozna kak dan)
Ker smo bili povabljeni na kosilo k moji priči, mere zelenjave niso stehtane, jetrno pašteto pa sem si nesla zraven, ker je priča vege in ni bilo izbire hehe.
Obrok 1: 2x jajce, hren, 30g masla,
BioTec Super Fat Burner, BioTech VitaminC, BioTech One-a-day, BioTech Omega3Obrok 2: 200g jetrc, 60g kisle smetane, radič, bučka, 1x jajce, pečena zelena, 1x žlica bučnega olja
Obrok 3:
30g BioTech Casein, 60g sladke smetane
Obrok 4: 120g govedine, 200g solate+paradižnika, žlica olivca,
BioTech Omega3, BioTech VitaminC Zadnja dva dni sem na račun večjih zaužitih količin hrane izpustila večerne hidrate.
M
axximum majica je res kul, hvala Gašper :)