Stran 1 od 1

Projekt IFBB Bikini Slovenija & Cristana Casoni IFBB Pro

OdgovorObjavljeno: Pe sep 28, 2012 07:23
Napisal/-a Grom
Ker mi punce dnevno pošiljate vprašanja o tem, kakšna so pravila v bikini kategoriji, kakšni morajo biti čevlji, kako je videti nastop ... sem se odločil, da z IFBB bikini Pro in večletno bikini trenerko Cristiano Casoni organizirava nekakšno predstavitev oziroma delavnico pri nas v Ljubljani.

Maxximum bo sponzoriral to učno delavnico, vendar le za tiste, ki bodo nastopile na Maxximum Open, ki bo 27.10.2012 v Mariboru. Prav tako lahko pričakujete da bomo šolo malo pofotkali in dokumentirali. Prijaviti se bo moralo vsaj nekaj tekmovalk. Prosim, pošljite mi email na gaspergrom@yahoo.com. TOREJ, DELAVNICA BO ZA TEKMOVALKE, KI BODO TEKMOVALE NA MAXXIMUM OPEN, BREZPLAČNA!

Točen termin določimo, ko vidimo, kakšno je zanimanje. Verjetno enkrat takoj po Arnoldu, saj je Cristiana trenutno na koncu priprav za to prestižno tekmovanje. Je pa to definitivno redka priložnost, ki jo tiste, ki nameravate tekmovati, ne smete izpustiti. To vam lahko potrdijo naše vse dosedanje bikini tekmovalke, ki so že obiskale Cristiano!

Slika

Re: Projekt IFBB Bikini Slovenija & Cristana Casoni IFBB Pro

OdgovorObjavljeno: To okt 16, 2012 21:04
Napisal/-a Grom
Šolo bikini bom izvedli v začetku naslednjega tedna. Obvestim jutri, pojutrišnem točno kdaj..

Re: Projekt IFBB Bikini Slovenija & Cristana Casoni IFBB Pro

OdgovorObjavljeno: Če okt 18, 2012 08:29
Napisal/-a Grom
Predstavitev bikini kategorije iz strani bikini profesinalke in izkušene učiteljice Cristiane Casoni bo v torek 23.10.2012 v MaxxFITu na Kajuhovi v Ljubljani ob 16.15 uri. To je nad trgovino Maxximum shop.
Vse bikini tekmovalke, ki se boste udeležile Maxximum open in se še niste prijavile na šolo Casoni bi prosil da mi pošljete email na gaspergrom@yahoo.com .

Re: Projekt IFBB Bikini Slovenija & Cristana Casoni IFBB Pro

OdgovorObjavljeno: To okt 23, 2012 09:26
Napisal/-a Grom
Danes šola bikini tekmovalk. pride okoli 10 punc kar me zelo veseli...