Stran 1 od 1

Univerzitetni program Športni treniranje

OdgovorObjavljeno: Po feb 06, 2017 00:21
Napisal/-a gainzo
Pozdravljeni,

sedaj sem v 3. letniku in se je treba počasi odločati kako in kaj za naprej kaj bi iz sebe naredili kakšen poklic...
do sedaj sem bil kar prepričan na bi šel na strojo, a že nekaj časa se zanimam za neka u zvezi s športom, sploh od kar sej se malo bolj zares spustil v fitnes...
zdej videl sem da obstaja program Športni treniranje na Ljubljanski univerzi pa me zanima kako se vam zdi (sem se na ta forum obrnil glede da je vse o športu) oz če je kdo obiskoval ali morda obiskuje ta program če je uredu in na sploh če se da dobit kak soliden poklic?

Hvala za use odgovore

Re: Univerzitetni program Športni treniranje

OdgovorObjavljeno: Če feb 09, 2017 13:55
Napisal/-a Athlete10
Jutri so informativni dnevi na FŠ, vabljen. Kakor se spomnim so med predstavitvijo povedal dokaj malo, bolj kot ne so prebrali informacije iz spletne strani. Veliko pa lahko izveš od samih študentov, tako, da čim več sprašuj na kraju dogodka.

Lahko tudi mene kaj vprašaš :)

Za športno treniranje sicer potrebuješ imeti izbrani šport in zanj neko trenersko anamnezo (nevem pa kaj narediti v primeru, da imaš izbrani šport - fitnes). Kaj še povedati? Prvi letnik je predmetnik praktično isti za vse 3 smeri in ni nobenega popuščanja pri trenerjih (na športno treniranje gredo ponavadi iz poklicnih šol in je raven znanja nižja (kasneje tudi ocene izpitov) glede na kineziologijo in športno vzgojo, kjer so ponavadi gimnazijci - upam, da ne delam komu krivice!).

Za poklic je pa od tebe odvisno. Na FŠ dobiš veliko znanja, od tebe je pa odvisno, če boš raziskoval naprej v tej smeri in se učil sam.

Lahko napišem par nasvetov za sprejemne izpite?