Maxx Burner

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

Obiskali smo FIBO 2011

  • avtor: Maxximum
  • 20.04.2011

Nemško mesto Essen je tudi letos gostilo vodilni evropski sejem prehranskih dopolnil, prehrane za športnike ter fitnes in wellness opreme – FIBO. Prireditev je obiskala tudi ekipa Maxximum-a in pripravila obsežno foto in video reportažo.

Sejem je potekal od 14. do 17. aprila 2011 in v štirih dneh predstavil številna podjetja s področja fitnes in wellness industrije. Obiskovalci sejma so se tako lahko seznanili z novostmi in inovacijami ter poklepetali s številnimi zvezdniki iz sveta bodybuildinga in fitnesa, ki so kot gostje na sejmu zastopali različna podjetja.

Gostje na sejmu

Ekipa Maxximum-a je obiskala prva dva dneva sejma, ki sta namenjena poslovnim obiskovalcem. Poleg poslovnih sestankov in predstavitev novosti na področju prehranskih dopolnil, smo poskrbeli tudi za klepet s svetovno znanimi bodybuilderji. Pred objektiv Maxximum kamere so tako stopili Ronnie Coleman, Phil Heath, Chris Cormier in Roelly Winklaar. Sejem pa so obiskali še Dennis Wolf, Victor Martinez, Kevin Levrone, Dexter Jackson, Dennis James in številni drugi. V enakem številu je bil zastopan tudi nežnejši spol, ki je prav tako predstavljal različna podjetja. Verjetno boste prepoznali Noemi Olah, model linije prehranskih dopolnil QNT. Na sejmu pa smo lahko opazili tudi našo Brigito Brezovac.

Video reportaža in intervjuji z zvezdniki

V soboto in nedeljo je potekalo več tekmovanj, kjer je svoje predstavnike imela tudi Slovenija. Gregor Janković se je pomeril v boju za naslov Fibo Strongest Benchpresser in zasedel odlično 7. mesto. V kategoriji FIBO Strongman ClassX pa je slovenske barve zastopal Gregor Stegnar. Potekalo je tudi bodybuilding tekmovanje FIBO Power Pro, kjer je naslov najboljšega osvojil Dexter Jackson.

Številne novosti podjetij s prehranskimi dopolnili in prehrano za športnike

Podjetje QNT je v svoj nabor izdelkov dodalo nekaj novih zanimivih produktov. Stack Force in NO+Elite sta bila predstavljena v novi različici za enkratno uporabo. Kmalu bo na voljo tudi Muscle Volumizer, izdelek z mešanico esencialnih aminokislin, kreatina in ogljikovih hidratov. V plastenki bo po novem mogoče dobiti tudi Metapure RTD protein shake, pripravljen beljakovinski napitek odličnega okusa. Za ženski spol pa je na voljo posebna linija izdelkov, ki vsebuje dopolnila Lipitek, 5-Day plan, Water Less, Appetite Control …

Večino novosti podjetja Biotech boste lahko našli tudi trgovini Maxximum Shop. Nitro Pure Whey Gold bo na voljo v novih, manjših in večjih pakiranjih. Nitro Gain Gold je novi gainer, ki vsebuje mešanico beljakovin, ogljikovih hidratov, MCT olja, kreatina, Q10 in drugih sestavin. Beljakovinski napitek 100 % Iso Whey bo v prihodnosti prešel v izolat. Ostale novosti pa so še Carbox, mešanica ogljikovih hidratov, CreaPUMP, 500 ml Protein Fuel in nova linija prehranskih dopolnil za ženske.

Podjetje All Stars je predstavilo CREA-TECH PX9, mešanico kreatina, beta alanina, multimineralov, tavrina, kroma, l-karnitina, alfa lipoične kisline in izvlečka cimeta, v obliki tablet s hitrejšim sproščanjem. Napitku Liporush se je pridružil nov okus divje jagode. V prodaji bo kmalu zopet na voljo Lipodex. Nov okus, marelica - jogurt pa je dobila tudi linija čokoladk Proplex.

Na sejmu so se predstavile tudi številne ameriške znamke prehranskih dopolnil, kot so BSN, Universal, Optimum, Mr. Big … in podjetja s fitnes opremo, kot so Matrix, Precor, Eleiko, Kettler, Panatta, Life Fitness, Cybex, Techno Gym in drugi.

 

Obsežno reportažo si lahko ogledate na forumu v temi FIBO EXPO sejem športne prehrane in wellnessa, v fotogaleriji, video kotičku in na Facebook strani MAXXIMUM SLOVENIJA.

 

Povezave:

Video reportaža
Fotogalerija: 1. del in 2. del
FIBO 2011 na Maxximum forumu


 
Metapure 1+1 GRATIS