Bemumast 3 - Imate jajca?

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

Domača špikana pleskavica

Domača špikana pleskavica

Za vse tiste, ki obožujete prave gurmanske pleksavice, je tole prava ideja. Najboljše pri vsem skupaj pa je zagotovo to, da so pleskavice pripravljene iz kvalitetne govedine pa še na papirju za peko, torej brez dodatnih maščob.

preberi več ...
Razno

Ovita jajca s pršutom

Da so jajca idealno živilo, smo se že naučili. Čeprav so umešana in pečena jajca na oko klasika, se bomo danes malce poigrali in jih ovili s pršutom. Hrustljav rob pršuta vas bo osvojil v trenutku.

preberi več ...
Razno

Enolončnica – nekaj na žlico

Dnevi postajajo hladnejši, kar se pozna tudi v kuhinji. Jeseni in pozimi ni boljšega kot okusna in zdrava enolončnica, ki nas pogreje in napolni z energijo.

preberi več ...
Razno

Puranja pleskavica

Če ste mnenja, da je prava pleskavica samo tista v lepinji, se motite. Z dodatkom rukole ali druge sveže zelenjave zlahka pripravite pravo gurmansko razvajanje brbončic.

preberi več ...
Razno

Polnjena jajčka s tuno

Ste siti vedno istega načina priprave jajc za obrok? Vam je zmanjkalo idej? Potem bo tole kot nalašč za vas. Okusno in malce drugače.

preberi več ...
Razno

Hokaido bučna juha

Zima še ni rekla zadnje! Da bi se v teh hladnih zimskih dneh pogreli si lahko pripravimo enostavno bučno juho, ki jo postrežemo na poseben način.

preberi več ...
Razno

Kremna bučna juha

Hitro pripravljena osvežilna juha, katero lahko postrežemo vročo ali hladno. Če ji želimo povečati hranilno vrednost, ji lahko pred postrežbo dodamo žlico jogurtove kisle smetane.

preberi več ...
Razno

Tatarski biftek

Novo leto je pred vrati. Mize se kar šibijo od dobrot, ki jih ponujajo. Tatarski biftek, večna klasika, gurmanska jed za vse ljubitelje mesa.

preberi več ...
Razno

Zelenjavni narastek

Če ste naveličani vsakdanje zelenjavne priloge, si za spremembo pripravite narastek iz brokolija, cvetače in korenja.

preberi več ...
Razno

Tuna blazinice

Če imate možnost, poskusite v trgovini z zdravo prehrano kupiti sveže mleto pirino moko. Za peko različnih slaščic in slanih peciv je namreč fantastična.

preberi več ...
Fatburnerji