Bemumast 3 - Imate jajca?

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

Low-Carb izdelki Sukrin

  • avtor: OGLASNO SPOROČILO, Maksimum, d.o.o.
  • 11.10.2016

Sukrin so inovativni prehranski izdelki za vse, ki se zavedajo pomena zdrave prehrane in se ne želijo odpovedati sladicam, kruhu in drugim dobrotam. Izdelke Sukrin razvija ekipa norveških nutricionistov, ki se ves čas trudijo slediti načelom zdrave prehrane.

Sukrin izdelki so iz kakovostnih sestavin in minimalno obdelani. So odlična izbira, če v prehrani omejujete ogljikove hidrate ali uživate LCHF-prehrano (low-carb, high-fat) in če se izogibate pšenici, glutenu, sladkorju ali soji. S Sukrin izdelki lahko nadomestite navadni sladkor in žitne moke ter poskrbite, da bo vaš zdrav jedilnik vedno pester in okusen.

Naravna sladila

  • čist, naravno sladek okus
  • videz in uporaba kot sladkor
  • 100-odstotno naravna
  • brez škodljivega vpliva na zobe
  • primerna za diabetike in posameznike s kandido
  • za slajenje in pripravo vseh vrst sladic

Sukrin
Sladilo Sukrin je malenkost manj sladko kot beli sladkor in je brez energijske vrednosti.

Sukrin

Sukrin:1
Sladilo Sukrin:1 je enako sladko kot beli sladkor in je brez energijske vrednosti.

Sukrin:1

Bemumast!

Sukrin Melis
Sladilo Sukrin Melis je enako sladko kot sladkor v prahu in je brez energijske vrednosti.

Sukrin Melis

Sukrin Gold
Sladilo Sukrin Gold je enako sladko kot rjavi sladkor in ima samo eno kcal na žličko.

Sukrin Gold

Sukrin+
Sladilo Sukrin+ je dvakrat bolj sladko kot beli sladkor in je brez energijske vrednosti.

Sukrin+

Sukrin Fiber Sirup Clear / Gold
Fiber Sirup Clear in Gold sta dva različna sirupa sladkega okusa, narejena iz prebiotičnih vlaknin izomalto-oligosaharidov s samo 5 do 6 odstotki sladkorja. Primerna sta za pripravo piškotov in domačih beljakovinskih ploščic ter kot preliv za palačinke, jogurt, kosmiče, sladoled in druge sladice.

Sukrin Fiber Sirup

Razmaščene moke iz oreškov

Sukrin bio razmaščena mandljeva moka
Sukrin bio razmaščena mandljeva moka je iz hladno stisnjenih, fino mletih španskih mandljev. V primerjavi z običajnimi mletimi mandlji ima 80 odstotkov manj maščobe, zaradi česar je njena struktura bolj podobna navadni moki, njena uporabnost pri peki pa je večja.

Sukrin Almond Flour

Sukrin bio razmaščena kokosova moka
Sukrin bio razmaščena in fino mleta kokosova moka se uporablja za pripravo sladic z malo ogljikovimi hidrati ter je okusen dodatek beljakovinskim in drugim napitkom. Ima manj maščobe kot navadna kokosova moka in vsebuje veliko vlaknin.

Sukrin Kokosmel

Sukrin razmaščena arašidova moka
Sukrin razmaščena arašidova moka ima štirikrat manj ogljikovih hidratov kot pšenična moka, v primerjavi z navadnimi mletimi arašidi pa le četrtino maščobe. Ima kar 50 odstotkov beljakovin. Z dodatkom vode, ščepca soli in sladila Sukrin lahko iz nje naredite odlično arašidovo maslo z manj maščobe.

Sukrin Peanut Flour

Mešanice za Low-Carb kruh

Sukrin Bread Mix mešanica za kruh s sončničnimi in bučnimi semeni
Mešanica je namenjena pripravi kruha s semeni odličnega okusa in mehke strukture. Ena rezina vsebuje le 1 g ogljikovih hidratov. Je brez pšenice, glutena, sladkorja, kvasa, mleka in soje. Ima 85 odstotkov manj ogljikovih hidratov kot običajni kruh in je enako slasten.

Sukrin Bread Mix s semeni

Sukrin Bread Mix mešanica za kruh z ovsom in sezamom
Mešanica je namenjena pripravi nizkohidratnega kruha z le 2 g ogljikovih hidratov na rezino. Mešanico lahko uporabite tudi za pripravo testa za pico ali tortilj. Ima 15 odstotkov beljakovin ter je brez pšenice, glutena, sladkorja, kvasa, mleka in soje.

Sukrin Bread Mix brez semen

Sukrin Bread Mix mešanica za kruh s chio in konopljo
Mešanica je namenjena pripravi nizkohidratnega kruha s chio in konopljinimi beljakovinami. Je brez pšenice, glutena, sladkorja, kvasa, mleka, soje in jajc. Ena rezina ima le 1,5 g ogljikovih hidratov. Je odličnega okusa in mehke strukture.

Sukrin Bread Mix chia in konoplja

Mešanice za Low-Carb pecivo

Sukrin Cake Mix mešanica za pecivo brez glutena
Mešanica za pripravo biskvita za torto ali mafinov brez dodanega sladkorja ima kar 80 odstotkov manj ogljikovih hidratov kot običajni biskvit. Je brez pšenice, glutena, dodanega sladkorja, kvasa, mleka in soje. Mešanici lahko dodate sveže ali suho sadje, oreške, kokosovo moko ali stopljeno čokolado.

Sukrin Cake Mix

Sukrin Chocolate Cake Mix mešanica za čokoladno pecivo*
Mešanica za pripravo čokoladnega biskvita za torto ali mafinov z zmanjšanim deležem ogljikovih hidratov. Je brez dodanega sladkorja, kvasa, mleka in soje. Mešanici lahko dodate sveže ali suho sadje, oreške, kokosovo moko in podobno. *Vsebuje pšenico (vir glutena).

Sukrin Chocolate Cake Mix

Sukrin mešanica za skutno tortico
Mešanica za pripravo okusne skutne tortice brez pšenične moke, glutena in dodanega sladkorja. Namesto tortice lahko mešanico nadevate tudi v kozarčke, za še posebej okusno sladico pa kremi dodajte sveže sadje. Priprava je enostavna in ne zahteva peke.

Sukrin Cheesecake Mix

Sukrin Cake in a Cup
Mešanica za pripravo biskvitne tortice v samo dveh minutah. Vsebino vrečke v kavni skodelici premešate z vodo in eno minuto segrevate v mikrovalovni pečici. Je brez pšenične moke, glutena, dodanega sladkorja in jajc. Ena vrečka zadostuje za eno tortico, na voljo pa je v okusih temne čokolade in čokolade-karamele.

Sukrin Cake in a Cup

Sukrin mlečna čokolada brez dodanega sladkorja

Sukrin mlečna čokolada ima namesto sladkorja naravno sladilo brez energijske vrednosti Sukrin in stevio. Na voljo sta dve različici: navadna mlečna čokolada ter mlečna čokolada z mandlji in morsko soljo.

Sukrin mlečna čokolada brez sladkorja

 


 
Bemumast 3 - Imate jajca?