AKCIJA Maxximum Pure Whey + dodatni izdelek

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

Informacije o nakupovanju v času epidemije

  • avtor: Ekipa Maxximum
  • 11.05.2020

Spoštovani kupci v trgovinah Maxximum Shop,

nekatere trgovine Maxximum shop so po začetnih ukrepih za zajezitev koronavirusa znova odprte - preverite, ali je trgovina odprta in kdaj. V prodajalno vstopajte POSAMIČNO in uporabljate ZAŠČITNO MASKO,
RUTO ali ŠAL.

POMEMBNO: Če imate kakršno koli bolezen zgornjih dihal, povišano temperaturo ali se sicer ne počutite zdravi, prosimo, ne prihajajte v trgovine.

Nakupe lahko opravite v naših dveh spletnih trgovinah www.maxximumshop.si in www.lchflove.si, ki  delujeta nemoteno. Znižali smo znesek za brezplačno poštnino: ta se avtomatično pripiše vsakemu nakupu nad 10 €.

Pozor: podjetja GLS in Pošta Slovenije, ki za nas opravljata dostavo, priporočata, da do nadaljnjega onemogočimo plačilo po povzetju, zato te možnosti v naši spetni trgovini ne boste našli. Če resnično ne morete drugače kot s plačilom po povzetju, se nam oglasite na narocila@maxximum.si in bomo skušali najti rešitev za vas. Preberite tudi izjavi obeh dostavljalcev o načinu predaje pošiljk v času izrednih razmer.

Prosimo vas, da nas spremljate na družbenih omrežjih (www.maxximum.si, instagram maxximum_slo, facebook Maxximum Slovenija), kjer vas bomo pravočasno obvestili o vseh spremembah. Za dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu info@maxximum.si.

NE SPREGLEJ: dostavne službe so zaradi povečanega obsega dela zelo obremenjene, tako da se lahko zgodi, da traja kak dan dlje, da pride paket do vas. Hvala za razumevanje.

Ekipa Maxximum

Izjavi dostavnih služb

GLS

Najprej naj vam zaželimo veliko zdravja.

V trenutnih razmerah je v našem fokusu v prvi vrsti zdravje in dobro počutje naših zaposlenih, vas - naših pošiljateljev in vaših prejemnikov paketov. Zato smo sprejeli nekaj nujnih ukrepov za dostavo v izrednih razmerah. Ob tem potrebujemo vašo podporo.

Prosimo vas, da jasno obvestite vse svoje sodelavce in vse svoje prejemnike paketov o novem načinu prevzema in dostave v času izrednih razmer.

1. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. GLS kurirji ne bodo vstopali v vaše pisarne, skladišča in druge prostore. Predaja naj poteka brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra.

2. Dostava paketov bo potekala na prostem in brez kontaktov z upoštevano razdaljo 1,5 metra.

3. Prejemniki paketov naj se v čim večjem številu odločijo za plačilo direktno vam (s plačilom po predračunu ali s plačilnimi karticami), da zmanjšamo število stikov ob plačilu po povzetju. Prosimo, zmanjšajte število paketov z odkupnino.

4. Prejemniki paketov naj se v čim večjem številu odločijo za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketomat. Omogočite vsem svojim prejemnikom izbiro o dostavi FDS (FlexDeliveryService). Obvestite prejemnike paketov o tej možnosti že pred ali ob naročilu. Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd.. GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.

5. GLS kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore ob dostavi paketa. Prejemnik paketa naj prevzame paket zunaj.

6. Če paketa ne bo možno dostaviti niti brezkontakno na naslovu niti preko GLS Paketomata, se bo paket takoj vrnil k pošiljatelju. Paketi ne bodo čakali prejemnikov na osebni dvig v GLS paketnem centru.

Še naprej natančno spremljamo situacijo in vas bomo sproti obveščali o naših ukrepih. Vsem svetujemo, naj sprejmejo previdnostne ukrepe za zmanjšanje tveganja za okužbo.

Vsem nam želim veliko zdravja, hitro okrevanje družbe in normalizacijo poslovanja.

Pošta Slovenije

Pošta Slovenije ponuja natančne informacije o načinu prevzema pošiljki - priporočamo ogled.

Pošta Slovenije poziva svoje poslovne stranke, še posebej spletne trgovce, da v smeri minimiziranja osebnih kontaktov pri vročanju pošiljk do nadaljnjega svoje kupce usmerjajo na spletna plačila in se izognejo posebnim storitvam, kot so ODKUPNINA (plačilo po povzetju), AR (povratnica) in POD (podpis naslovnika).

V primeru vročanja paketov bodo stranke pozvane, da se opredelijo do alternativnega vročanja, ki ne vključuje fizičnega kontakta (podpisa) ter pakete prevzamejo na dogovorjenem mestu npr. pri vhodu v stavbo, pred garažo ipd., določene storitve, kot so vnos/odvoz blaga v stanovanje naslovnika ipd., pa se do nadaljnjega ne bodo izvajale.

Pošta Slovenije uporabnikom tudi ponovno svetuje, da za dostavno mesto izberejo eno od alternativnih dostavnih točk in se tako izognejo neposrednemu stiku z dostavljavcem, in sicer dostavo v PS Paketomat (24 lokacij po Sloveniji) ter dostavo na vnaprej dogovorjen prostor (na teraso, pod nadstrešek…). Z aplikacijo Pošte Slovenije Moja dostava – moja izbira lahko tudi v zadnjem trenutku spremenijo lokacijo dostave paketa. Za pošiljanje pošiljk pa lahko uporabniki izberejo tudi spletno aplikacijo PS Pošlji paket.


 
Odprodaja 2020