AKCIJA Maxximum Pure Whey + dodatni izdelek

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

Izšla je devetnajsta številka brezplačne revije POSTANI FIT

  • avtor: Maxximum
  • 22.01.2018

Postani Fit je brezplačna revija za zdravo in aktivno življenje, ki je prvič izšla pred devetimi leti. Prispevke pripravlja ekipa avtorjev, ki so predani zdravemu in aktivnemu življenju, glavni urednik pa je Gašper Grom, dipl. dietetik in prehranski svetovalec z več kot dvajsetletnimi izkušnjami.

Revija Postani Fit na svojih straneh ponuja številne zanimive prispevke o:

  • zdravi prehrani,
  • hujšanju,
  • vadbi ter
  • telesu, zdravju in dobrem počutju.

V devetnajsti številki revije Postani Fit preverite zakaj ogljikovi hidrati niso esencialno živilo in prvi del članka iz serije Fit in vitko telo - osnove. Preberite si tudi zanimiv članek o tem kako ravnati, ko se znajdemo v krempljih čustvenega manipulatorja in intervju z avtoricema zadnje knjige iz serije Bemumast 3 - Imate jajca? Stašo Grom in Teo Maherl.

Naslovnica Postani Fit 19
Kazalo Postani Fit 19

Revijo lahko brezplačno (nakup ni pogoj) vzamete v eni izmed trgovin Maxximum Shop v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Novi Gorici, Murski Soboti in na Ptuju ali brezplačno ob nakupu v e-trgovini www.maxximumshop.si. Revija je na voljo tudi v številnih fitnes centrih po Sloveniji.

LOKACIJE TRGOVIN (klik)

Ste zamudili pretekle številke? Prelistajte jih v digitalni obliki na spletni strani www.postanifit.si ali pa si jo shranite na računalnik v obliki PDF datoteke.


 
AKCIJA Maxximum Pure Whey + dodatni izdelek