Fitnes kuharica e-novice

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

Prijavi se na Maxx FIT IZZIV 2017 in oblikuj svoje telo

  • avtor: Maxximum
  • 22.12.2016

Leto je naokoli in tukaj je že sedmi Maxx FIT IZZIV v oblikovanju telesa. Boš tokrat tudi ti med tistimi, ki bodo v štirih mesecih kar najbolj skušali priti do svojega fit cilja? Potrebuješ le dober prehranski in vadbeni načrt, kanček poguma in trdno odločitev o spremembi na boljše.

Maxx FIT IZZIV 2017

Prijaviš se  najkasneje do 23. januarja 2017, tako da na Maxximum forumu v podforumu Maxx FIT IZZIV 2017 odpreš svojo temo, v kateri ves čas trajanja izziva ažurno vodiš svoj dnevnik. Objave naj vključujejo tvoje jedilnike, treninge, recepte, počutje, napredek in druga opažanja ter fotografije. Vsak dnevnik bo vseboval tudi »prej - potem« fotografije, ki jih posreduješ organizatorju izziva. 

Več informacij o prijavi ter ostalih pravilih in pogojih: PRAVILNIK.

ZAČETEK: 23. januar 2017

ZAKLJUČEK: 31. maj 2017

PRIJAVE: najkasneje do 23. januarja 2017

Maxximum Adapt

KRITERIJI ZA OCENJEVANJE

  • stopnja napredka v telesni formi (oceni se glede na »prej – potem« fotografije): 40 % končne ocene
  • strukturna in grafična ureditev dnevnika (kakovost in pestrost zapisov, preglednost, videz, kreativnost ipd.): 30 % končne ocene
  • pogostost zapisov v dnevniku (priporočamo najmanj en zapis tedensko): 30 % končne ocene

NAGRADE

Organizator podeli tri nagrade:

*Kot vrednost se upošteva cena izdelka, ki na dan odpošiljanja/prevzema nagrad velja v spletni trgovini www.maxximumshop.si.

Do 23. januarja 2017 imaš čas, da odpreš svoj dnevnik in izpolniš ostale pogoje za prijavo na Maxx FIT IZZIV 2017. Za boljšo predstavo si lahko ogledaš lanskoletni Maxx FIT IZZIV 2016.


 
Bemumast 3 - Imate jajca?