Fitnes kuharica e-novice

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

Izšla je sedemnajsta številka brezplačne revije POSTANI FIT

  • avtor: Uroš Sobočan
  • 28.11.2016

Postani Fit je brezplačna revija za zdravo in aktivno življenje, ki je prvič izšla pred šestimi leti. Prispevke pripravlja ekipa avtorjev, ki so predani zdravemu in aktivnemu življenju, glavni urednik pa je Gašper Grom, dipl. dietetik in prehranski svetovalec z več kot dvajsetletnimi izkušnjami.

Revija Postani Fit na svojih straneh ponuja številne zanimive prispevke o:

  • zdravi prehrani,
  • hujšanju,
  • vadbi ter
  • telesu, zdravju in dobrem počutju.

V sedemnajsti številki revije Postani Fit preverite, katere so napake pri prehrani LCHF in kako se sprostiti s pomočjo avtogenega treninga. Preberete lahko tudi zanimiv članek o spalni paralizi in intervju z avtorjema prve slovenske knjige o prehrani LCHF oziroma ketogeni dieti, Gašperjem Gromom in Tjašo Vrhovnik.

Naslovnica Postani Fit 17
Kazalo Postani Fit 17

Revijo lahko brezplačno (nakup ni pogoj) vzamete v eni izmed trgovin Maxximum Shop v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Novi Gorici, Murski Soboti in na Ptuju ali brezplačno ob nakupu v e-trgovini www.maxximumshop.si. Revija je na voljo tudi v številnih fitnes centrih po Sloveniji.

LOKACIJE TRGOVIN (klik)

Ste zamudili pretekle številke? Prelistajte jih v digitalni obliki na spletni strani www.postanifit.si ali pa si jo shranite na računalnik v obliki PDF datoteke.


 
Fatburnerji