AKCIJA Maxximum Pure Whey + dodatni izdelek

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

ZMAGOVALCI Maxx FIT IZZIVA 2016

  • avtor: Maxximum
  • 20.06.2016

Letos je že šestič zapored od januarja do maja potekal Maxx FIT IZZIV v hujšanju in oblikovanju telesa pod sponzorstvom trgovine s prehranskimi dopolnili Maxximum Shop. Izmed 34 kandidatov jih je izziv uspešno speljalo in objavilo fotografije svojega napredka 15, izmed katerih smo izbrali tri najboljše.

Komisija je poleg napredka, ki se je ocenil glede na prej in potem fotografije, pri končni oceni upoštevala tudi grafično urejenost dnevnika in pogostost zapisov.

Tako so bili izbrani trije sodelujoči:

1. LUKA BITEŽNIK, ki za nagrado prejme prehranska dopolnila iz trgovine Maxximum Shop v vrednosti 500 EUR (KLIK na Lukov dnevnik)

Luka Bitežnik

2. LEA KLEP, ki za nagrado prejme prehranska dopolnila iz trgovine Maxximum Shop v vrednosti 300 EUR (KLIK na Lein dnevnik)

Lea Klep

Bemumast!

3. PRIMOŽ BAUMKIRHER, ki za nagrado prejme prehranska dopolnila iz trgovine Maxximum Shop v vrednosti 150 EUR (KLIK na Primožev dnevnik)

Primož Baumkirher

Vsi sodelujoči tudi prejmemo tolažilno nagrado:

Sukrin sladilo

Sukrin mešanico za low-carb kruh

Maxx majico

Maxx bidon

Oglejte si dnevnike sodelujočih

Vabimo vas, da si na Maxximum forumu ogledate dnevnike sodelujočih, saj so se ti zelo potrudili in štiri mesece redno objavljali svoje jedilnike in treninge. Najdete lahko ogromno fotografij njihovih obrokov, motivacijskih misli in občutij. Vsekakor odlično branje za vse, ki so na dieti oziroma želijo oblikovati svoje telo. Dnevnike najdete tukaj: Maxx FIT IZZIV – dnevniki.

Vsem sodelujočim,  še posebej pa zmagovalcem, iskreno čestitamo!


 
Bemumast 3 - Imate jajca?