AKCIJA Maxximum Pure Whey + dodatni izdelek

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

Akademija FIT za posel

 • avtor: Eduard Žalar, Les Mills
 • 30.05.2014

Prva slovenska akademija menedžment znanj s področja poslovanja fitnes centrov.

Vsak posel zahteva investicije in tako podjetju predstavlja določeno tveganje. Vendar sta posel in investicija lahko tudi donosna. Kot dobri poslovneži si vedno želimo čim manj tveganj in čim večji donos.

IN NIČ DRUGAČE NI V POSLOVANJU FITNES CENTROV ALI KLUBOV.

Medtem ko tveganja nikoli ne moremo popolnoma izničiti, pa lahko na DONOS in TVEGANJE pozitivno vplivamo. Nižje kot je tveganje posla, večja je gotovost donosa.

Se sprašujete kako?

Z ZNANJEM!

Z dobrim znanjem MENEDŽMENTA na področju poslovanja FITNES CENTROV boste lahko zagotovili nižjo stopnjo tveganja poslovanja in si
zagotovili VEČJO DONOSNOST.

Predstavljamo vam prvo slovensko akademijo, na kateri boste pridobili znanje s področja menedžmenta, ki vam bo v pomoč pri uspešnejšemu vodenju fitnes centra.

Akademija Fit za posel bo zapolnila veliko vrzel na slovenskem tržišču. Fitnes industrija se, glede na naraščajoče število fitnes klubov v Sloveniji, dobro razvija in tudi po strokovni plati ni na nizkem nivoju. Ko pa nas zanese na področji poslovanja in osnovnega znanja, ki je potrebno za uspešno poslovanje v fitnes centrih, naletimo na veliko vrzel. Omenjenega v Sloveniji namreč ni bilo mogoče osvojiti. Kakršenkoli sistem oz. kakršnakoli oblika sistemskega usposabljanja na tem področju preprosto ni obstajala. Temu primerno je bilo poslovanje fitnes centrov velikokrat bolj ali manj prepuščeno naključju oz. konstantnemu iskanju primernih načinov, prepuščeno občutkom, včasih celo volji inštruktorjev.

Kot že omenjeno, je posel, povezan s fitnesom,  tako resen kot katerikoli drug posel. Lahko bi celo rekli, da gre za enega izmed bolj zahtevnih poslov.

Podjetje, zaposleni, stranke, ponudba, produkti, kakovost storitve, pridobivanje strank, ohranjanje strank, razvoj produkta, usposabljanje zaposlenih, konsistentnost, marketing, prodajni sistemi, plače, stimulacije, lojalnost, oprema, ureditev prostora, aktivacija zaposlenih ... Vse to so samo nekateri parametri, ki jih je treba upoštevati v vseh oblikah poslovanja, torej tudi v fitnes poslu.

Da, zadeva postaja iz dneva v dan bolj kompleksna in minili so dnevi, ko je bilo dovolj, da smo odprli vrata fitnes centra, izobesili tablo dobrodošli in so v fitnes center že začele prihajati stranke.

4. junija 2014 premierno prirejamo v Ljubljani akademijo Fit za posel. Na akademiji boste lastniki oz. menedžerji fitnes centrov seznanjeni s konkretnimi sistemi, smernicami in orodji, s katerimi se bo poslovanje vašega fitnes centra nemudoma dvignilo na višji nivo.
Vse tematike in tržni pristopi so oblikovani in prilagojeni specifikam slovenskega tržišča.

V času akademije boste:

 • NAREDILI ANALIZO SVOJEGA POSLOVANJA,
 • ZASTAVILI POSLOVNE CILJE,
 • IZDELALI STRATEGIJO POTI DO CILJEV,
 • VZPOSTAVILI POTREBNI PRODAJNI IN MARKETINŠKI SISTEM ZA SVOJ CENTER,
 • PRIPRAVILI ORGANIZACIJSKI PLAN IZVEDBE PRODAJNIH DOGODKOV,
 • SESTAVILI MARKETINŠKI PLAN ZA CELOTNO SEZONO POSLOVANJA,
 • USPOSOBILI SVOJE OSEBJE/TRŽNIKE,
 • USPOSOBILI INŠTRUKTORJE ZA STROKOVNO VODENJE TRENINGOV,
 • PRIPRAVILI INŠTRUKTORJE ZA AKTIVNOSTI NA DOGODKIH,
 • VZPOSTAVILI SISTEM AKTIVNEGA INŠTRUKTORJA V FITNES CENTRU.

Za dodatne informacije ali prijavo obiščite www.lesmills.si ali pišite na:

- info@lesmills.si
- nina.zajc@lesmills.si

LES MILLS VISION 2014

13. in 14. junija bo v Portorožu, v Grand hotelu Bernardin, potekal drugi mednarodni kongres skupinskih treningov Les Mills Vision.

Poleg vrhunske mednarodne prezentacijske udeležbe bo na letošnjem dogodku izstopalo še nekaj novosti:

 • predstavitev globalnega partnerstva med podjetjema Reebok in Les Mills, ki na tržišča prinaša novo linijo športne opreme pod skupno blagovno znamko Reebok/Les Mills,
 • predstavitev jubilejnega Bodypumpa št. 90, ki je še posebej pomembna za slovenski trg, saj je bila edicija posneta v sodelovanju s slovenskim trenerskim timom in
 • prvo slovensko akademijo Fit za posel, ki v Slovenijo prinaša organiziran sistem usposabljanja na področju menedžmenta za fitnes centre.

Več informacij in prijave na www.lesmills.si.


 
Bemumast 3 - Imate jajca?