Maxximum Adapt

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

Sejem FIBO 2012

  • avtor: Gašper Grom
  • 25.04.2012

Sejem FIBO v nemškem Essnu se uvršča med poglavitne wellness prireditve v Evropi.  Pred 21 leti majhen neopazen bodybuilding dogodek je z leti prerasel v enega izmed vodilnih mednarodnih sejmov za fitnes, dobro počutje in zdravje. Sejem FIBO se z letošnjim letom poslavlja od Essna. Prihodnje leto bo organiziran v Kölnu, saj potrebe po prostoru iz leta v leto strmo naraščajo.

Letos je sejem obiskalo kar 65800 obiskovalcev, ki so si lahko ogledali zadnje trende v športu, nove izdelke s področja zdravega načina življenja, športne terapije in športne prehrane, katere je na ogled postavilo 612 razstavljavcev iz 35 držav. Vse te številke pričajo, da je FIBO presegel še tako visoka pričakovanja organizatorjev.

Poročilo Gašperja Groma

Kot vsako leto sem imel tudi letos številne sestanke s podjetji, ki jih zastopamo za Slovenijo, oziroma s podjetji, ki kažejo interes sodelovanja z Maxximumom. Na sestankih z največjimi evropskimi proizvajalci športne prehrane sem izvedel kar nekaj novosti, ki so navedene v nadaljevanju poročila. Naj omenim, da ekipo Maxximuma FIBO tudi vedno znova motivira in spodbudi k posodobitvi Maxximum linije prehranskih dopolnil in športne prehrane, ki bo v bližnji prihodnosti doživela kar nekaj novosti in sprememb. Verjamem, da boste naši kupci nad njimi pozitivno presenečeni.

ALL STARS

All-Stars je tudi letos predstavil nov okus priljubljenega Hy-Pro 85 beljakovinskega praška. Novi okus kokos-ananas je med najboljšimi, kar sem do sedaj poizkusil na trgu beljakovinskih praškov. Hy-Pro 85 kokos-ananas se tako pridružuje veliki paleti več kot 15 različnih okusov tega priljubljenega beljakovinskega nadomestka obroka.

Predstavljena je bila tudi nova Pro-Plex bar beljakovinska ploščica z okusom tiramisuja, ki je že nekaj tednov na voljo tudi v naših trgovinah Maxximum Shop po Sloveniji, prav tako pa tudi v e-trgovini http://trgovina.maxximum.si/.

Poleg opisanih novosti naj omenim še nov okus energetskega napitka Liporush 250 ml češnja, nov izdelek Hyper Amino BCAA 560 g z okusom pomaranče, jabolka in rdečih sadežev ter izdelka 100% Creatine 240 kapsul in 100% Glutamine powder z okusom češnje 400 g.

BIOTECH USA

Biotech USA je predstavil svoje posodobljene linije proizvodov Biotech USA, PinkFIT in Natural.

Natural linija zajema izdelke z različnimi pozitivnimi učinki na telo in dobro počutje. Linija vsebuje izdelke Flex formula, Glucosamin 500, Calcium Complete, Zinc, Magnesium, Omega-3, Q10 in druge. Nekaj jih je že na voljo v naši ponudbi, nekaj pa jih bomo v kratkem dodali.

PinkFIT linija je namenjena ženskam in zajema izdelke Eat Control, Ultra Loss Shake, Active Fat Burner, L-Carnitine 500 mg in druge. Namenjeni so lažjemu uravnavanju telesne teže.

Biotech USA linija se z letošnjim letom predstavlja v novi črni embalaži. Med novimi izdelki je poleg beljakovinskega napitka Nitro Gold Enzy Fusion v fantastičnih okusih, ki jih naši kupci že poznajo, pomembno omeniti še tri nove izdelke: Power PRO, beljakovinski prašek v 4-kilogramskem pakiranju z okusom čokolade, vanilje in jagode-banane, izboljšan fat burner Thermo Drine v kapsulah ter tekoči koncentrat Arthro Guard, ki vsebuje snovi za zaščito in oskrbo sklepov.

Poleg vsega pa ne smem pozabiti na odlične BioTechove beljakovinske ploščice GO Protein Bar z okusom kokosa-vanilje in čokolade-marcipana.

ACTIVLAB

Activlab se je, kot vedno, tudi letos predstavil S kar nekaj zanimivimi novostmi, ki so se že oziroma se bodo kmalu pojavile v ponudbi trgovin Maxximum Shop:

DAA 1000: vsebuje D-aspartinsko kislino, ki dokazano pomaga pri produkciji testosterona v telesu.

FIT Drink: napitek v pločevinki brez energijske vrednosti z L-karnitinom in odličnim okusom limone. Kmalu bo na voljo tudi v obliki praška za pripravo napitka, ki poleg L-karnitina vsebuje še druge učinkovine, kot so kofein, triptofan, izvleček zelenega čaja in garcinija.

MACHINE MAN: novi fat burner, odmerjen v dnevnih paketkih. Glede na sestavine, ki jih vsebuje, je zelo obetajoč.

Linija MASTER: sestavljajo jo napitek v plastenki Master Drink brez ogljikovih hidratov ter z vsemi esencialnimi aminokislinami in osvežujočim okusom pomaranče. Master Meal predstavlja visokobeljakovinske juhe različnih okusov, Master Bar pa so ploščice z ogljikovimi hidrati in kreatinom.

Activlab tudi v prihodnosti načrtuje razvoj številnih zanimivih izdelkov, vendar podrobnosti o njih zaenkrat še ne smem izdati. Lahko pa vam povem, da sem bil osebno nad njimi več kot navdušen.

Se vidimo naslednje leto v Kölnu!


 
Stašina Fit kuhinja