Maxximum Adapt

Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

Vabljeni na Maxximum Open 2018

  • avtor: Maxximum
  • 01.09.2018

Slovenski fitnes in bodibilding dogodek leta, Maxximum Open 2018, bo v nedeljo, 25. novembra 2018, razkril najlepše grajene posameznike in posameznice v kategorijah bikini, fitnes in bodibilding.

Za slovenske tekmovalce je to priložnost, da se pokažejo pred domačim občinstvom, hkrati pa se pomerijo v mednarodnem merilu. Na tekmovanju Maxximum Open letos pričakujejo tekmovalce in tekmovalke iz Italije, Avstrije, Madžarske, Slovaške, Hrvaške, Srbije, Makedonije in Bosne in Hercegovine.

Maxximum Open 2018

Visoka udeležba tekmovalcev in tekmovalk na tekmovanju, ki ga podjetje Maksimum d.o.o. organizira od leta 2012, kaže na skokovit razvoj športa oblikovanja telesa v Sloveniji. Ne samo število tekmovalcev, pač pa tudi zanimanje gledalcev raste, zato bo letos prizorišče dogodka spet prvotna lokacija prireditve - Festivalna dvorana Lent v Mariboru. Dvorana sprejme do 2000 gledalcev, za fitnes in bodibilding tekmovanje pa je posebej primerna zaradi dodatnih prostorov za pripravo tekmovalcev; v neposredni bližini se nahaja tudi parkirna hiša.

Kratka zgodovina tekmovanja

Prvo tekmovanje Maxximum Open je potekalo leta 2012 v festivalni dvorani Maribor. Odziv tekmovalcev in občinstva nas je motiviral, da smo tekmovanje že naslednje leto preselili v veliko večjo dvorano Tabor v Mariboru. Lani smo tekmovanje organizirali v športnem centru Police v Ajdovščini, kjer nas je navdušil pozitiven odziv in podpora prebivalcev Ajdovščine.

Naj še omenim skupne zmagovalce preteklih let. Na prvem Maxximum Open leta 2012 sta skupno zmago slavila Sašo Petek v kategoriji Men Bodybuilding in Iris Vrabič v kategoriji Bikini Fitness.

Leta 2013 je Boštjan Renko slavil kar dve skupni zmagi v kategorijah Men Classic Bodybuilding in Men Bodybuilding. Skupno zmago v kategoriji Bikini Fitness je prvo leto slavila Avstrijka Andrea Lackner.

Leta 2014 so bili med najboljšimi Boštjan Renko s skupno zmago v kategoriji Men Classic Bodybuilding, Hrvat Danijel Miklečić s skupno zmago v kategoriji Men Bodybuilding in Hrvatica Dora Adanić s skupno zmago v kategoriji Bikini Fitness.

Leta 2015 so slavili Mitja Gabor s skupno zmago v kategoriji Men Classic Bodybuilding, Hrvat Stjepan Ursa s skupno zmago v kategoriji Men Bodybuilding, avstrijka Andrea Lackner s skupno zmago v kategoriji Bikini Fitness in Juš Kunc s skupno zmago v kategoriji Men's Physique.

Leta 2016 so slavili Miran Kovač s skupno zmago v kategoriji Men Classic Bodybuilding, Avstrijec Harald Schober s skupno zmago v kategoriji Men Bodybuilding, Valerija Slapnik s skupno zmago v kategoriji Bikini Fitness in Matic Lipar s skupno zmago v kategoriji Men's Physique.

Leta 2017 so slavili Hrvat Mario Bošnjak s skupno zmago v kategoriji Men Classic Bodybuilding, tekmovalec iz Bosne in Hercegovine Tomislav Damjanović s skupno zmago v kategoriji Men Bodybuilding, Avstrijka Bianca Sackl s skupno zmago v kategoriji Bikini Fitness in Aljaž Kupnik s skupno zmago v kategoriji Men's Physique

Maxximum Open 2017 Overall

Kategorija bikini bo med najzanimivejšimi

Tekmovanje Maxximum Open poteka po pravilih zveze IFBB. Tekmovanje ne bo zanimivo le za navdušence nad fitnesom in bodibildingom, temveč tudi za širšo javnost.

Bikini tekmovalke, ob katerih bo marsikomu zastal dih, so ambasadorke trenda “fit je novi seksi”. Njihova postava mora ohranjati ženstvenost, hkrati pa nakazovati športni značaj tekmovalke. Telo mora biti lepo oblikovano in skladno, mišice sicer nakazane, a ne pretirano izrazite.

Podobno velja za tekmovalce v kategoriji Men's Physique. Kot prototip fantov z naslovnic fitnes revij so tipično atletsko grajeni, imajo primerno definicijo in lepo izražene trebušne mišice. Nastopajo v ohlapnih kratkih hlačah.

Nedvomno bodo tekmovalke in tekmovalci prava paša za oči.

Maxximum Open 2017 Bikini Fitness

Darilne vrečke za gledalce

Ob tekmovanju bo tudi kopica spremljevalnih dejavnosti: za obiskovalce bodo na voljo darilne vrečke, predvsem pa bo na stojnicah mogoče preizkusiti beljakovinske ploščice, izvedeti vse o naravnih sladilih brez kalorij Sukrin in mešanicah za peko kruha in peciva brez glutena in dodanega sladkorja. Obiskovalci bodo lahko prehranska dopolnila športne prehrane in športna oblačila kupovali po ugodnih cenah ali dobili koristen nasvet glede prehrane in prehranskih dopolnil.

Vabljeni.

Kdaj?

25. novembra 2018 ob 15:00.

Kje?

Festivalna dvorana Lent, Loška ulica 13, 2000 Maribor.

Vstopnice

Nakup vstopnice.

Vabljeni tudi k spremljanju spletne strani Maxximum OPEN in Maxximum Foruma, kjer bomo o dogajanju poročali neposredno s kraja dogodka.


 
Bemumast 3 - Imate jajca?