Maxximum Adapt

Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

Vabljeni na Maxximum Open 2014

  • avtor: Maxximum
  • 01.08.2014

V Ajdovščini bo 11. oktobra 2014 potekal Maxximumov dogodek leta, tekmovanje MAXXIMUM OPEN 2014 v kategorijah Bikini, Fitness in Bodybuilding. Lanskoletne številne pohvale s strani gledalcev in tekmovalcev so nas motivirale k temu, da bo Maxximum Open letos še boljši.

Letos smo se odločili, da tekmovanje preselimo v športno dvorano Police v Ajdovščino. Na pomoč so nam tudi tokrat priskočili številni sponzorji z nagradami in darili za tekmovalce in obiskovalce tekmovanja.

Kategorija Bikini bo med najzanimivejšimi

Tekmovanje bo potekalo po pravilih zveze IFBB. Tekmovanje ne bo zanimivo le za fitnes in bodibilding navdušence, temveč  tudi za širšo javnost, saj bo na odru moč občudovati tudi Bikini tekmovalke z ženstveno, lepo oblikovano postavo, brez pretirano vidnih mišic. Podobno se bodo v kategoriji Athletic Physique pomerili moški tekmovalci. Ti imajo atletsko postavo, z lepo izraženimi trebušnimi mišicami in primerno telesno definicijo. Nedvomno bodo tekmovalke in tekmovalci prava paša za oči.

Darilne vrečke za gledalce

Seveda nismo pozabili tudi na vas, gledalce. Delili bomo bogato napolnjene darilne vrečke, čakale vas bodo tudi stojnice, na katerih se boste lahko posladkali z beljakovinskimi ploščicami in beljakovinskim pudingom, povprašali za nasvet ali dva in po ugodnih cenah kupili izbor prehranskih dopolnil, športne prehrane in športnih oblačil.
Lepo vabljeni k ogledu tekme!

Kdaj?

Ob 15:00.

Kje?

Športna dvorana Police Ajdovščina, Cesta 5. maja 14, 5270 Ajdovščina.

Vstopnice

Nakup vstopnice.

Vabljeni tudi k spremljanju spletne strani Maxximum OPEN in Maxximum Foruma, kjer bomo neposredno s kraja dogodka poročali o vsem dogajanju.

 


 
Fatburnerji