AKCIJA Maxximum Pure Whey + dodatni izdelek

Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

Seminar top trenerja Maura Sassija z gosti

  • avtor: Maxximum
  • 19.03.2012

Najboljši slovenski tekmovalec v bodibildingu Miha Zupan je pred dnevi na prestižnem amaterskem bodibilding tekmovanju Arnold Classic Amaterus v ameriškem mestu Columbus, Ohio osvojil odlično tretje mesto. Tekmovanja, ki ga organizira sam Arnold Schwarzenegger, se udeležijo najboljši amaterski bodibilderji iz celega sveta, Miha pa je s svojo vrhunsko uvrstitvijo ponovno dokazal, da je najboljši slovenski bodibuilder vseh časov.

Ob tem uspehu njegova sponzorja podjetje Maxximum in fitnes center MaxxGYM organizirata veliki fitnes in bodibilding seminar enega najbolj priznanih evropskih trenerjev Italijana Maura Sassija, ki je tudi trener Mihe Zupana. Mauro Sassi je poleg številnih drugih poznanih tekmovalcev tudi trener najboljšega hrvaškega bodibilderja Antonia Furića, ki bo kot gost prav tako kot Zupan prisoten na seminarju. Da pa ne bi bil zapostavljen ženski del publike, bosta na seminarju z odgovori na vaša vprašanja prisotni tudi najboljša italijanska fitnese tekmovalka Cristiana Casoni in že izkušena tekmovalka Eva Pogačnik, ki se po nekaj letih premora ponovno vrača na tekmovalno sceno.

V prvem delu bo trener Sassi predaval na temo kako doseči kar najboljšo telesno formo v najkrajšem času, sledil bo nastop Zupana in Furića. Po krajšem odmoru bodo Sassi in gostje odgovarjali na vprašanja obiskovalcev seminarja.

 

Seminar bo v nedeljo, 25. marca ob 11:00 v prostorih fitnes centra MaxxGYM na Litostrojski 44c v Ljubljani.
 

Vstopnina je za člane MaxxGYMa z aktivno fitnes karto brezplačna, za ostale obiskovalce pa znaša 8 EUR.
 

V času seminarja boste imeli priložnost poskusiti beljakovinske ploščice proizvajalca All Stars, vsak obiskovalec pa bo za darilo prejel tudi najnovejši izvod revije Maxx Fitness & Bodybuilding.

 

Če ste ljubitelj fitnesa in bodibildinga, tega dogodka nikakor ne smete zamuditi!

Več informacij na spletni strani fitnesa ter Maxximum forumu.

Člane fitnes centra MaxxGYM, ki se nameravajo udeležiti seminarja, prosimo, da zaradi lažje organizacije dogodka čim prej potrdijo svojo udeležbo na recepciji fitnesa. Prav tako vabimo ostale obiskovalce, da svojo udeležbo potrdijo preko e-pošte fitnes@maxxgym.si ali po telefonu 0599 61 637.

Prijave zbiramo do vključno sobote, 24. marca.

 


 
AKCIJA Maxximum Pure Whey + dodatni izdelek