Maxximum paket Biggest Winner Slovenija ZANJO

Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

Kako do poletne super forme?

  • avtor: Maxximum
  • 11.04.2015

Morda se zdi, da je poletje še daleč, a kot bi trenil bo tukaj maj in prvi izleti na plažo, izpostavljanje soncu in seveda vse bolj pomanjkljiva oblačila. Le kdo si ne želi biti v svoji najboljši formi v vročih poletnih tednih?

A žal, je doseganje top forme velikokrat problematično. Tokrat torej ne bomo govorili le o splošni izgubi maščobe temveč tudi o tistih zadnjih korakih, tistih malih trikih, ki marsikomu zmanjkajo do vrhunskega rezultata. Govorili bomo o tehnikah, ki jih tekmovalci uporabljajo za pripravo na tekme, da pokurijo zadnje zaloge maščobe, o manipulaciji vode, ki vam da tisti »hard look« in izpostavi kakšno veno.

Kaj? Predavanje: Kako do poletne super forme?
Kdo? Gašper Grom, Sandi Bitenc, Aleš Potrč, Boštjan Renko, Mitja Gabor in Sara Ducman
Kdaj? Nedelja, 19. april 15. do 20. ure
Kje? BP Gym
Koliko? Vam povemo takoj, ko se odločimo ali bomo vključili tudi malico.

Mind Muscle Booster

Predavanje je namenjeno vsem, ki iščejo maksimalno izgubo maščobe in top postavo, bodisi za tekmovanje ali plažo.

Kvalitetna predavanja bodo začinjena z okroglo mizo izkušen treh slovenskih top tekmovalcev, Boštjana Renka, Mitja Gaborja in Sare Ducman, ki vam bodo na voljo za vaša vprašanja in morda celo kakšno fotko.

kako do poletne super forme?Predavanje bo razdeljeno v 3 sklope:
1. Sandi Bitenc: Metabolni procesi, proizvodnja energije in izgorevanje maščob.
2. Gašper Grom: Praktični prijemi izgube zadnjih odstotkov maščobe.
3. Aleš Potrč: Napredne metode treninga za oblikovanje postave.

V drugem delu se nam bodo pridružili še Boštjan Renko, Mitja Gabor in Sara Ducman, ki bodo predstavili svoje izkušnje s pripravami na tekmovanja in odgovarjali na vaša vprašanja.

Skupni čas dogodka bo 5 ur.

Povemo vam še to, da z informacijami ne bomo skoparili zato se udeležba resnično splača!


Sandi Bitenc
 je specialist funkcionalne medicine po Functional Medicine University in se s svetovanjem pri prehrani ukvarja že 8 let. Je C.F.M.P. (Certified Functinal Medicine Practitioner) in najvišje licenciran BioSignature specialist. Redno se izobražuje v tujini pri priznanih strokovnjakih, predava in svetuje. Ima svojo posvetovalnico BP team v Mariboru in Ljubljani, kjer dnevno svetuje s področja prehrane in prehranskih dodatkov na področju doseganja želenih vizualnih telesnih sprememb, izboljševanju počutja, prebave, spanje in zdravstvenih težav.

 

 

 

Gašper Grom je diplomiran dietetik, certificiran WFF in S.M.A.R.T. fitnes trener z več kot dvajset letnimi izkušnjami na področju hujšanja, zdrave prehrane in fitnes vadbe. V tem času je že mnogim pomagal pri doseganju njihovih fit ciljev. Diplomiral je na Fakulteti za vede o zdravju, smer dietetika z nalogo Ketogena dieta in presnovni sindrom. Je lastnik slovenske fit spletne strani www.maxximum.si, glavni urednik revij o zdravem in aktivnem življenju Postani Fit in Maxx Fitness & Bodybuilding.

 

 

Aleš Potrč se s treningom ukvarja že od rane mladosti. Še v najstniških letih je ustanovil svoje Aikido društvo, kjer je bil tudi trener. Zadnja leta se ukvarja z osebnim trenerstvom in se izobražuje pri priznanih strokovnjakih kot so Phil Learney, John Berardi, Charles Poliquin in Martin Rooney. Ima svoj lasten vadbeni center BP Gym v Mariboru, kjer svetuje in trenira večje število strank.

 

 

 

Sara Ducman je tekmovalka v kategorijah bikini. Čeprav tekmuje šele kratek čas se že lahko pohvali z naslovom slovenske bikini prvakinje. Trenutno se pod nadzorom Gašperja Groma pripravlja na evropsko prvenstvo IFBB, ki bo v Španiji maja. Sara svetuje v trgovini Maxximum shop v Celju.

 

 

 

Mitja Gabor je že vrsto let tekmovalec v fitnesu in bodybuildingu. Osvojil je številne naslove na mednarodnih tekmovanjih kot mladinec, med njimi tudi naslov svetovnega in evropskega mladinskega prvaka. Sedaj tekmuje v kategoriji classic bodybuidling (kategorija omejena na razmerje višine in telesne teže), kjer prav tako sodi v sam vrh v svetovnega Classic bodybuildinga. Mitja svetuje v trgovini Maxximum shop v Mariboru in dela kot osebni trener.

 

Boštjan Renko se ukvarja s fitnesom že več kot 17 let. Trenirati je pričel pri štirinajstih, medtem ko je prvič na oder stopil pri 19-ih letih. Že na prvih tekmah je osvojil odlične rezultate, kar ga je spodbujalo, da je nadaljeval še resneje. Nastopil je na 26 tekmah, med katerimi so najpomembnejše Arnold Classic Europe v Madridu, kjer je lani dosegel odlično 2. mesto in Arnold Classic USA v Ohiu, kjer je letos bil tretji. Fitnes je način njegovega življenja, zato disciplino pri vsakodnevni vadbi in prehrani vzdržuje z lahkoto. Boštjan vodi trgovino Maxximum shop na Ptuju, kjer je na voljo tudi za strokovno svetovanje za vse, ki želijo preoblikovati svoje telo.


 
Sukrin