Mind Muscle Booster

Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

Vabljeni na MaXXimum Open

  • avtor: MaXXimum
  • 22.10.2012

V soboto, 27. oktobra 2012, vabljeni v festivalno dvorano Lent v Mariboru, kjer bo  potekalo slovensko prvenstvo zveze FBZS-IFBB Maxximum Open, ki ga organizira  Fitnes in bodybuilding zveza Slovenije v sodelovanju z Maxximum.si.

Tekmovanje bo potekalo po pravilih zveze IFBB. Čeprav bo štelo kot državno prvenstvo, bodo nastopili tudi tuji tekmovalci. Tekmovanje bo zanimivo tudi za širšo množico, ne le za ljubitelje fitnesa in bodybuildinga, saj bomo na odru lahko občudovali tudi bikini tekmovalke. Te bi naj imele lepo simetrično ženstveno, a trenirano postavo, brez pretirano vidnih mišic in brez pretirano nizkega odstotka telesne maščobe - torej postava, kakršno si jo želi imeti veliko deklet, kakor tudi videti velika večina moških. Podobna kategorija je uvedena tudi za moški spol - Athletic Physique. Tekmovalec v tej kategoriji mora imeti atletsko postavo, z lepo izraženimi trebušnimi mišicami in za splošen okus ravno pravimi detajli. Predstavljajte si igralce v nadaljevankah, kot je Baywatch. Torej telo, ki si bi ga želel vsak moški, in videz, ki privabi marsikateri ženski pogled.

MaXXimum bo vsem obiskovalcem prireditve podaril bogato napolnjene darilne vrečke. Obiskali nas boste lahko tudi na naši stojnici, se posladkali z beljakovinskimi ploščicami in beljakovinskim pudingom, z nami pokramljali in po še posebej ugodnih cenah kupili izbor izdelkov.

Kdaj?
Tekmovanje se prične ob 15:00

Kje?
V Festivalni dvorani Lent v Mariboru.

Vstopnice
Do četrtka si lahko zagotovite vstopnice še po predprodajni ceni – 15 €; na voljo so vam v vseh trgovinah MaXXimum Shop. Cena vstopnice na dan prireditve bo 20 €.

Vabljeni tudi k spremljanju Maxximum Foruma, kjer bomo neposredno s kraja dogodka poročali o vsem dogajanju.

Vljudno vabljeni!


 
Maxximum paket Biggest Winner Slovenija ZANJ