AKCIJA Maxximum Pure Whey + dodatni izdelek

Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

Arnold Classic Europe 2015

  • avtor: Uroš Sobočan in Gašper Grom
  • 28.09.2015

Med 25. in 27. septembrom 2015 je v Madridu potekalo prestižno fitnes tekmovanje Arnold Classic Europe 2015, ki se ga je udeležila tudi reprezentanca Slovenije. Poleg fitnes in bodibilding tekmovanj so se odvijala tudi druga tekmovanja v različnih športnih disciplinah, ki so iz leta v leto bolj obiskana. Celotno prireditev spremlja velik sejem prehranskih dopolnil in športne prehrane.

V Madrid smo prispeli na dan tehtanja tekmovalcev. V primerjavi z lanskim letom so prijave tekmovalcev potekale bistveno hitreje in bolj tekoče. Sodniki in organizatorju si zaslužijo pohvalo, saj imajo opravka s številnimi tekmovalci iz celotne Evrope. Po prijavnem postopku je bil čas za počitek in priprave na tekmovanje.

Dobro obiskan sejem

Sejem je tudi letos potekal v treh etažah. Čeprav lani ni bilo prisotnih nekaterih večjih proizvajalcev prehranskih dopolnil in športne prehrane, jih je bilo letos prisotnih nekoliko več. V ospredju so bila predvsem ameriška imena in blagovne znamke, ki so prisotne na španskem tržišču.

Sejemske stojnice so privabljale množice z brezplačnimi vzorci in majicami ter s svojimi sponzoriranimi atleti – profesionalnimi tekmovalci. Letos smo tako na sejmu videli aktualnega Mr. Olympia Phila Heatha, letošnjega zmagovalca tekmovanja Arnold Classic Europe Denisa Wolfa, Kaia Greena, Jaya Cutlerja in druge.

Nastop slovenske reprezentance

Prvi dan tekmovanja so že nastopili nekateri naši tekmovalci. Mitja Gabor, Boštjan Renko in David Koren so nastopili v kategoriji Classic Bodybuilding, Sašo Pašič in Jure Stegu sta nastopila v kategoriji Men's Physique. V kategoriji Bikini pa so nastopile Valerija Slapnik, Petra Jerman in Martina Vetrih.

Najboljše se je odrezal Jure Stegu, ki je v visoki kategoriji Men's Physique, osvojil sedmo mesto. Mitja Gabor je v izjemno zastopani nizki kategoriji Classic Bodybuilding osvojil odlično deseto mesto, prav tako je deseto mesto pripadlo Valerija Slapnik, ki je nastopila v nizki Bikini kategoriji.

V polfinale se je uvrstil še Boštjan Renko v visoki Classic Bodybuilding kategoriji, kjer je osvojil 12 mesto. Drugim našim tekmovalcem Martini Vetrih, Davidu Korenu in Petri Jerman se žal ni uspelo uvrstitvi v finale in si tako delijo 16 mesto.

Arnold Classic Europe je za nami, po prvih napovedih se zaradi potreb po večji kapaciteti največje in najbolj prestižno evropsko tekmovanje seli v Barcelono. Tekmovalci so odšli domov motivirani in zagnani. Obenem so nam obljubili, da se naslednje leto vrnejo po zlato. Vsem tekmovalcem in tekmovalkam čestitamo za njihove dosežke, konec koncev je Arnold Classic Europe največje tekmovanje v Evropi, ki se ga udeležijo najboljši tekmovalci iz vse Evrope.

Fotografije prvega dne

Fotografije drugega dne

Fotografije tretjega dne

TEMA NA FORUMU


 
BioTechUSA MEGA AKCIJA