Izšla je osemnajsta številka brezplačne revije POSTANI FIT

14.05.2017
 

 

Postani Fit je brezplačna revija za zdravo in aktivno življenje, ki je prvič izšla pred šestimi leti. Prispevke pripravlja ekipa avtorjev, ki so predani zdravemu in aktivnemu življenju, glavni urednik pa je Gašper Grom, dipl. dietetik in prehranski svetovalec z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. Tokratna številka je prav posebna, saj je namenjena predvsem LCHF-prehrani!

Revija Postani Fit na svojih straneh ponuja številne zanimive prispevke o:

V osemnajsti številki revije Postani Fit preverite, resnice in zmote o prehrani LCHF in kako vpresti moč navad. Preberete lahko tudi zanimiv članek o tem ali lahko kolesarimo na maščobe in intervju s kuharjem, ki prisega na LCHF-prehrano Jakobom Polajžerjem - Kuharjem Jako.

Naslovnica Postani Fit 18
Kazalo Postani Fit 18

Revijo lahko brezplačno (nakup ni pogoj) vzamete v eni izmed trgovin Maxximum Shop v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Novi Gorici, Murski Soboti in na Ptuju ali brezplačno ob nakupu v e-trgovini www.maxximumshop.si. Revija je na voljo tudi v številnih fitnes centrih po Sloveniji.

LOKACIJE TRGOVIN (klik)

Ste zamudili pretekle številke? Prelistajte jih v digitalni obliki na spletni strani www.postanifit.si ali pa si jo shranite na računalnik v obliki PDF datoteke.